DevGru Airsoft Team

Rólunk és magunkról

DevGru Airsoft Team
DevGru Airsoft Team

DevGru Airsoft Team…

A DevGru Airsoft Team nem tartozik semmilyen politikai, vallási vagy fegyveres szervezethez, elhatárolódunk mindenfajta ideológiától.

A Csapat 2010-ben alakult meg….

Ekkor még kisebb számú, “öreg róka” által. Azóta a csapat bővült, majd fogyott de a kitűzött út nem változott, a lényeg egy vidám és jó hozzáállás az Airsoft játékokhoz, egy baráti környezetben.

A DevGru nem lazsál, nincsenek unalmas hosszú hónapok, mindig foglalkozunk valamivel ami fontos számunkra. Az Airsoft fontos része az életünknek és mindent meg is teszünk, hogy a legjobbak között legyünk.

Hiszünk abban, hogy sokat tehetünk a magyar Airsoft közösségért és a csapatokért, mindent megteszünk a közösség építésében és tájékoztatásában, fontos számunkra, hogy olyan jó közösség részesei legyünk akik összetartásban, becsületben úriemberhez méltóan viselkedik minden esetben.

A DevGru Airsoft Team az ország területén mindenhol folytatja a tevékenységét valamint a fontosabb nagyobb európai rendezvényeken is megjelenünk , amennyiben egy jó nap ígérkezik  akkor hosszabb utakat is megteszünk.